Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Hej jestem Yuko Kasami !
Uwielbiam zajączki, dlatego ta ksywka - Bunny. Uwielbiam oglądać ,,Sailor Moon" - ulubiony sezon ,,Sailor Moon S" , a i jeszcze ,,Naruto"! No i ,,Kaichou" ! Jestem fanką Anime, w moim kraju co druga reklama jest w stylu manga. No i to wielkie Tokio!
A to Mayumi Ibuka! Moja za poważna, zawsze stanowcza przyjaciółka! No i oczywiście zabawna Risa Nozara!
Słodka Sayaka Mizuno... zawsze niewinna! ( nie lubię niewiniątek!)
No i Minako! Śliczna Minako! Zazdroszczę jej! Jest taka podobna do czarodziejki z Venus!
Minako
Sailor V
Och....
Minako, a może ty naprawdę jesteś czarodziejką z Venus? Ach... z resztą...
Może teraz opowiem o Mokoto Nemoto? Mokoto...
Przystojny, podrywacz z szóstej klasy...
Wszystko zaczęło się tak:..
-Droga klaso, poznajcie Yuko Kasami!- nauczycielka uśmiechnęła się do mnie - Yuko usiąć proszę obok Mokoto!
Wtedy serce zaczęło mi walić. Zauważyłam przystojnego bruneta Mokoto Nemoto! Mrugnął do mnie, a kiedy podeszłam... złapał za sukienkę i zaciągnął na krzesło. Zarumieniłam się... Kiedy pani odwróciła wzrok od naszej ławki. Dał mi buziaka w policzek... Och ten Mokoto! Kiedy wszyscy wyszli, a ja chciałam wstać on złapał mnie za brzuch, aż usiadłam z powrotem. ..
A ja jestem Akemi Abe-chan. Chodzę do klasy siódmej z Yuko Kasami. Mała żałosna różyczka. . A jednak ją lubię.
Nie wiem dlaczego. Przezywają mnie Kōseki Kitsune, lub po prostu Reddofokkusu. Dla przyjaciół Kitty.
To moja BFF
ale na codzień:
lub tak
Emiko Shiba - kochana moja
Zwana przez nas Shiroi Neko, kochana Shiroi
To na tyle, ale nie lubię być po prostu Akage, bo to zwyczajne Ruda, co to za ksywka? Wolę Rōjī . Charakter:
trudno opisać
Wiadomość dodana po 08 min 32 s:
Witajcie jestem Anzu Yamamoto, a to Zakuro Ito, moja najlepsza przyjaciółka...
Na pierwszy rzut oka, spokojna miła dziewczynka z niej, ale gdzieś w środku...
Mam też młodszą siostrzyczkę Yui
Lub raczej tak:
I to raczej koniec... xD
Ale, ale... jeszcze mój chłopak Hiroshi Terazono, kocham go bo jest czuły, elegancki...
Pierwszy raz spotkaliśmy się w kawiarni, po przeprowadzce chciałam przetestować kawiarenki w mieście, a tu w pierwszej już zastałam najlepszą niespodziankę, jaką mogłabym sobie wymarzyć...
No ale jest jeszcze Isao Harada, który zawsze podchodzi mnie od tyłu...
Strony: 1